Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ

Kujtojmë Vjetorin e 31-të të vdekjes së Srđan Aleksic, Aleanca Qytetare dhe Iniciativa Rinore për të Drejtat e Njeriut po organizojnë vendosjen e luleve të shtunën, më 27 janar në orën 10:00 në Bulevarin Srđana Aleksića në Podgoricë.

Srđan Aleksić mbetet një simbol i vazhdueshëm i guximit dhe humanizmit, i cili humbi jetën e tij të re duke mbrojtur një mik të një kombësie tjetër. Srđan përpiqej të ndihmonte Alenin, të cilit i bënte keq pjesëtarë të Ushtrisë së Republikës Serbe, dhe pastaj ata, para kalimtarëve dhe policisë, e goditën me copa pushke deri në vdekje.

Sakrifica e tij na kujton sot rëndësinë e solidaritetit, tolerancës dhe respektit reciprok – vlera që duhet të kujdesemi dhe t’i ruajmë në çdo rrethanë.

Prandaj, ju ftojmë të bashkoheni me ne të shtunën, më 27 janar, për të nderuar Srđan Aleksic dhe bashkë dërguar një mesazh paqjeje, bashkëpunimi dhe solidariteti.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko