Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

MIRË SE VINI VENDIMIN E MENAXHERIT PËR SHTYRJE TË REGJISTRIMIT

E mirëpresim vendimin e Mandator Spajiqit për shtyrjen e regjistrimit, i cili respekton pikëpamjet e opozitës dhe përfaqësuesve të kombeve pakicë. Ne e konsiderojmë këtë një lëvizje të përgjegjshme që mund të çojë në ndërtimin e një dialogu konstruktiv dhe stabilitetit politik.

Mali i Zi ka nevojë për unitet rreth çështjeve strategjike me interes për qytetarët dhe presim një përgjigje adekuate nga të gjithë aktorët për të krijuar parakushte për ndërtimin e besimit dhe për të kryer pa pengesa shpalljen e lirë të qytetarëve në listën e nevojshme për miratimin e strategjive të shumta. të Malit të Zi, veçanërisht ato të rëndësishme për procesin e integrimit në BE.

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko