Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

REKLAMA PËR NJË BASHKËPUNIM TË PROGRAMIT

Aleanca Qytetare shpall konkurs për pozicionin e bashkëpunëtorit të programit.

Përshkrimi i punës:

 • Mbështetje për zbatimin e aktiviteteve të organizatës
 • Menaxhimi i duhur i administrimit të projektit
 • Përgatitja e seminareve, trajnimeve, punëtorive
 • Komunikimi me partnerët nën drejtimin e koordinatorit të programit.
 • Raportimi për nevojat e programit të të drejtave të njeriut dhe drejtësisë në bashkëpunim me koordinatorin e programit dhe përgatitja e raporteve
 • Kryerja e detyrave të tjera administrative me kërkesë të koordinatorit të programit.

Kualifikimet e nevojshme:

 • VII-1 shkalla e arsimit profesional
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Komunikueshmëri, mirësi dhe shkathtësi
 • Përgjegjësi dhe aftësi të mira organizative
 • Saktësia dhe sistematika në punë
 • Njohuri të paketës MS Office
 • Patentë shoferi kategoria B – e dëshirueshme
 • Përpikëri
 • Qëndrueshmëria

Ne ofrojme:

 • Punoni në një ekip proaktiv që do t’ju inkurajojë në punën tuaj
 • Një mjedis ku vlerësohen idetë e reja
 • Atmosferë profesionale dhe e ngrohtë pune
 • Udhëtime brenda dhe jashtë vendit për seminare dhe ndërtimin e ekipit

Aplikimi: Nëse jeni të interesuar, dërgoni CV-në tuaj në [email protected] jo më vonë se data 1 nëntor 2023. Të gjithë kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë.

SHPERNDAJE

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko