Na kontaktoni!

+382 20 513 687

Search
Close this search box.

PROGRAMI PËR TË DREJTAT E NJERIUT KA FILLUAR

Ka filluar programi për të drejtat e njeriut, në kuadër të të cilit edhe këtë vit kemi planifikuar shumë aktivitete të ndryshme, me qëllim të festimit të Ditës së të Drejtave të Njeriut.

Ne tërheqim vëmendjen e publikut se sa e rëndësishme është që ne të gjithë, si individë, të bëjmë përpjekje për të kontribuar në respektimin e të drejtave të njeriut, veçanërisht në një kohë kur përballemi me incidente të ndryshme që përfshijnë dhunën, gjuhën e urrejtjes, sulmet ndaj gazetarëve, diskriminimi, por edhe ngjarjet e luftës në Evropë dhe botë.

Aleanca Qytetare tradicionalisht shënon Ditët e të Drejtave të Njeriut me shumë aktivitete që zgjasin 15 ditë.

Njëri prej aktiviteteve është caktuar për 10 dhjetor – Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, dhe është një ndeshje futbolli humanitare në të cilën do të marrin pjesë politikanët nga njëra anë dhe pjesa tjetër e Malit të Zi nga ana tjetër.

Në lojë do të organizojmë edhe një grumbullim fondesh për fëmijët e Palestinës dhe të gjitha mjetet e grumbulluara do të derdhen në llogarinë e Gjysmëhënës së Kuqe. Ju gjithashtu mund të paguani mjete në llogarinë xhiro të Gjysmëhënës së Kuqe: 575-2695-88 në Ziraat Bank, Podgoricë.

Ju presim të dielën në Ballon Hall “Donja Gorica” në orën 12.00!

Shpërndajeni në rrjetet sociale

Lajmet e fundit

Vizual-2
KUJTOJMË VJETORIN E VDEKJES SË SRĐAN ALEKSIĆ
Vizual-1
TENDI BRENGOSËS I RRITJES SË NUMRIT TË VEPRIMEVE TË PALIGJSHME NGA PUNONJËSIT E POLICISË
Vizual-za-sajt-1
KONKURS PËR PUNË: AVOKATI TË OFROJ NDIHMË JURIDIKE FALAS
1-6
WORKSHOP: PËRMIRËSIMI I NDËRGJEGJËSISË PËR TORTURËN E POLICISË - RRUGA DREJT TOLERANCËS ZERO
Vizual-za-sajt
GJENDJA E BASHKIMIT EVROPIAN PËR INTEGRIM: NJË MUNDËSI QË NUK DUHET TË HUMBËM

Kërko